Labākais amatalus, ko ražo Latvijas brūveri
GaršīgiLatviskiNeskatoties uz to, ka alus cilvēka ķermenī uzturas pavisam neilgu laiku un normāls alus pudeles tilpums sākas ar diviem litriem, dažiem alus cienītājiem izdodas šim vienkāršajam, putojošajam dzērienam piemeklēt vēl dīvainākus epitetus nekā vīnziņiem. Tā nu izdomas bagāti bārdaini vīri dara visu, lai ar dīvainām garšām un piedevām neglābjami sabojātu šo dievu dzērienu, kuram sendienās bija lemts tapt radītam no tikai trijām lietām – ūdens, miežiem un apiņiem. Šajā topā noskaidrosim, kurš no šiem brūveriem ir spējis radīt dzērienu, par ko tauta labprātīgi maksā vismaz divreiz vairāk nekā par “normālu” alu.
Seko Topi.lv Facebook lapai!
POPULĀRĀKIE TOPI
JAUNĀKIE TOPI